DND MEMBER/DROPSHIPPER

MENGAPA ANDA PERLU
JOIN PROGRAM
DROPSHIP DND WORLD??

APA YANG ANDA AKAN DAPAT
APABILA MENJADI DND MEMBER?

BONUS/INSENTIF SEBAGAI
DND MEMBER/DROPSHIPPER..

 10% atas jualan peribadi anda
 5% atas jualan peribadi 1st Level di bawah anda
 2% atas jualan peribadi 2nd Level di bawah anda

SIAPA SAYA??
Nama saya Dzulkiffly antara antara Top 10
DND Member/Dropshipper daripada tahun
2021, 2022 & 2023.
In Shaa Allah saya akan bantu anda
sehingga berjaya seperti mana mereka
yang telah berjaya dalam Grup kami..

APAKAH KELEBIHAN JIKA ANDA
JOIN TEAM DND FORMULA
DROPSHIPPER KAMI??

1. Anda akan dilatih sehingga berjaya membuat 1st sales anda..

2. Anda akan diberi..
Info Produk DND
Copywriting Produk DND
Testimoni Pengguna Produk DND
Cara Untuk Close Deal Dengan Pelanggan Anda
Dimasukkan ke dalam Grup Telegram DND Member

3. Anda akan dibantu jika mempunyai masalah..

4. Anda akan dapat guna secara percuma WEBSITE DND MEMBER/DROPSHIPPER untuk anda promosikan produk kesihatan DND di Media Social

BAGAIMANA UNTUK JOIN DND
MEMBER/DROPSHIPPER KAMI??

Sila Whatsapp info anda seperti di bawah ke 6019-6492127 beserta dengan bayaran RM150/RM160 untuk kami proses dan membuat pendaftaran..

– Nama Penuh
– No Kad Pengenalan
– No Hanpon
– Alamat Pos (untuk HQ DND mengepos Starter Kit Pack anda)
– Alamat Emel untuk kami daftarkan anda dalam sistem DND Member/Dropshipper kami..

 

Sila buat bayaran RM150 (SM) atau RM160 (S/S) atas
Nama: Dzulkiffly Bin Abdullah Munir
No Akaun: 5143-2912-1792
Bank: MAYBANK


Selepas pendaftaran anda berjaya kami akan whtasapp anda untuk info lanjut..

PEARL LEADERSHIP PROGRAMME

BUKTI TOP DND DROPSHIPPER
YANG BERJAYA MENJANA SALES…

APA KATA MEREKA YANG TELAH
BERJAYA MENJANA SALES !!

Syukur Alhamdulillah atas rezeki nikmat Allah SWT dan kpd Dato yg memberi peluang utk kami menjana $$$ melalui sistem dropshipper krn sy dah lalui zaman MLM bersama DND ..DND mengambil keputusan yg BIJAK & TERBAIK dgn menukar sistem MLM WWN kpd DROPSHIP DND juga boleh menjana $$$ asalkan DS mengambil peluang yg diberi..

Jadi ambil peluang sebaik mungkin kerana impian DND untuk menjadi Billionaire Company (dlm kelas TITAN Dato Azizan) dalam masa 10 tahun pada tahun 2030 akan menjadi kenyataan krn sy percaya NICHE produk kesihatan akan sentiasa meningkat naik setiap tahun apatah lagi jika DND dapat menukar mindset pesakit kpd rawatan secara alami melalui FB Live setiap hari..

Jadi sy percaya dan yakin dgn impian DND untuk melahirkan 1000 JUTAWAN sebelum menghembuskan nafas terakhirnya akan menjadi kenyataan jika DS semua mengambil peluang ini..😊😊

Tkasih dan Selamat Maju Jaya kpd DND krn cita2 & forecast DND untuk menjadi Billionaire Company di samping melahirkan 1000 JUTAWAN DS insyaAllah akan tercapai..👍👍 Dzul

Syukur Alhamdulillah. Terima Kasih dan Tahniah buat DND kerana bg peluang untuk saya jana income.

Tahniah semua..buat leader.

Pertama kali saya join sistem Dropship dlm online bisnes, Alhamdulillah Allah berikan rezeki bersama DND Academy. Pendapatan yang tak dijangka dan tak pernah fikir untuk dapat sebelum ni.

Banyak ilmu yang telah dipelajari bersama DND Academy sama ada ilmu kesihatan dan jg ilmu untuk jana pendapatan. 2 perkara penting yg setiap org inginkan iaitu kesihatan dan kekayaan.

In shaa Allah dengan tindakan yg betul dan usaha serta impian yg kuat pasti ramai lagi akan berjaya dibawah bimbingan DND.

Terima Kasih DND…Shima

Sya pun nk mengambil kesempatan ini merakamkan jutaan terima kasih kpd Dato Dr Noordin Darus dan DND World yg memberi ruang dan peluang utk mendpt manafaat kesihatan disamping menjana pendapatan walaupun baru setahun jagung join.

Secara jujurnya,saya bermula dgn ZERO.Pertama kali terlibatkan diri utk biz online.Sekadar beli utk diri sendiri sj pd permulaannya.Rupanya ada rezeki disebaliknya.

Pada sya,tak kira siapa kita dan dimana jua kita berada,gunakanlah peluang yg diberikan oleh DND utk jana pendapatan.Kita semua boleh asalkan ada kemahuan.Semoga semua DROPSHIPPER yg ada disini akan menuju ke puncak kejayaan bersama PRODUK DND.🥰🥰🥰…Norita

Alhamdulillah.. Saya ida frida (Faridah) juga ingin mengambil kesempatan disini ingin mengucapkan ribuan terima ksh pada DND.. Pengalaman saya sebagai seorg pesakit yg mengalami pelbagai penyakit akhirnya..diagnosis ada kanser pada tahun 2018 mmg sgt2 down ketika itu..

Dari kenalan Pn Lela & Hjh Khumairah saya dpt bertemu dgn DND utk dptkan kaunseling..terima ksh pada mereka.. Dari situ saya bersemangat utk terus kan hidup..dari pengalaman penyakit yg saya alami dimana Allah memberi hikmah akhirnya saya dpt bertemu dgn ramai pesakit sebagaimana yg saya pernah alami..

Dari sini saya mula bljr bagaimana saya cuba utk bantu pesakit2 lain.. Saya pernah di herdik dan dihina dlm satu group kanser..(tak ingat group mana) bila mereka mengetahui yg saya adalah agent Dr Noordin Darus.. Dan status saya dipaparkan di media fb..mereka menyatakan yg saya hanya inginkan keuntungan saja padahal saya ingin membantu mereka utk mengikuti fb DND dan cara utk mengatasi…

Hanya Allah saja yg tahu. Sedih teramat sgt. Saya terus berdoa.. bersabar dan teruskan berjuang..Akhirnya ini yg saya dpt.. In shaa Allah selagi saya mampu saya akan bersama dgn DND.. Semuga kita sama2 berjuang dan mencapai apa yg DND hajatkan..In Shaa Allah.. Terima Ksh Dr Noordin Darus seorg yg baik dan memahami pesakit2..dan tahniah juga pada dropship2 yg lain.. Semuaga bertemu di puncak kejayaan 👍🏻👍🏻💪💪🥰…Ida

Berminat Untuk Menjadi
DND Member/Dropshipper??

Klik Image DND Dropship di Bawah Sekarang Juga!!

Ejen produk Dr Noordin Darus
yang paling aktif 
di seluruh
Malaysia secara Online/Offline..

Send a Message