Table Top – Rx-Water Hot & Cold Dispenser
Sesuai Untuk Kegunaan di Dapur Rumah/Pantry Pejabat Anda

PERTAMA DI DUNIA
YANG TERDAPAT TEKNOLOGI
QNERGI INSIDE !!

WHAT IS QNERGI?

Qnergi or Quantum Energy is a form of energy that fills any empty space. Based on physics, energy did exists in every state-even in a vacuum. In 21th century, it was discovered that diseases, which are resulted by quantum frequency anomalies in the body, can be treated by inducing healing and rejuvenation with the injection of quantum waves with optimum frequencies. By conditioning the balance of life energy and quantum, we can stimulate and restore life’s natural ability to create, repair and protect, increasing our overall health levels and helping us to achieve astounding results in health preserving, beauty enhancing and body slimming!

Traditional healing have long harnessed the power of energy between nature and body to promote general health, healing and well-being. This is especially true of healing in the East, in particular Asia, where Aura, Tenaga Alami (Malay), Prana (India), Chi (China), Qi (Japan) and other words are used to describe the unseen force within our body.

APAKAH ITU QNERGI?

Qnergi atau Energy Quantum adalah satu bentuk tenaga yang mengisi mana-mana ruang kosong. Berdasarkan fizik, tenaga wujud dalam setiap keadaan – walaupun dalam vakum. Dalam abad ke-21, kajian telah mendapati bahawa penyakit yang menyebabkan oleh anomali kekerapan kuantum dalam badan, boleh dirawat dengan merangsang penyembuhan dan peremajaan dengan suntikan gelombang kuantum dengan frekuensi optimum. Dengan bersyaratkan keseimbangan tenaga kehidupan dan kuantum, kita boleh merangsang dan mengembalikan keupayaan semula jadi hidup untuk mencipta, pembaikan dan melindungi, meningkatkan tahap kesihatan secara keseluruhan dan membantu kita untuk mencapai keputusan yang luar biasa dalam kesihatan memelihara, meningkatkan kecantikan dan pelangsingan badan!

Perubatan tradisional telah lama manfaatkan kuasa tenaga antara alam semula jadi dan badan untuk menggalakkan kesihatan, penyembuhan dan kesejahteraan. Hal ini terutama berlaku penyembuhan di Timur, khususnya di Asia, di mana Aura, Tenaga Alami (Melayu), Prana (India), Chi (China), Qi (Jepun) dan kata-kata lain yang digunakan untuk menggambarkan kuasa yang ghaib dalam badan kita .

Sila saksikan video penerangan “Apa Itu Qnergi” Oleh Prof Dato Dr Noordin Darus yang PERTAMA menggunakan Konsep Qnergi ini untuk Produk-Produk Kesihatan yang beliau hasilkan..

CIRI-CIRI RX-WATER HOT & COLD DISPENSER

KELEBIHANNYA

SPESIFIKASINYA

Compressor & Body Rx-Water Hot & Cold Dispenser di perbuat oleh syarikat terkenal di Korea iaitu LG tetapi TEKNOLOGInya adalahEKSLUSIF sendiri yang di ilhamkan oleh anak Melayu tempatan iaitu Prof Dato Dr Noordin Darus, Pakar Perubatan & Guru Kesihatan yang terkenal di Malaysia.

Keseluruhan PEMASANGANnya di buat di Malaysia. Ia telah mendapat SIJIL HALAL daripada KOREA MUSLIM FOUNDATIONsementara menunggu mendapat KELULUSAN SIJIL HALAL JAKIM, Malaysia.

KANDUNGAN KATRIJNYA

Rx-Water Hot & Cold Dispenser masih lagi mengikut Konsep Rx-Water yang mula-mula di perkenalkan dipasaran Malaysia dimana ia masih lagi mengekalkan ciri-ciri berikut:

Katrij ke3 & ke4 inilah yang membezakan Rx-Water dengan penapis-penapis air lain yang terdapat dipasaran kerana terdapatnya Tanah Liat Berkalsium.

Bahan-bahan yang digunakan di dalam katrij ini telah membantu Rx-Water menghasilkan air yang boleh dijadikan sebagai AIR PENAWAR (Terapi Air). Kumpulan molekul mudah serap yang terdapat pada ‘Seramik Tenaga Aura’ memberikan tenaga getaran yang kuat pada air bagi memecahkan kumpulan molekul air kepada saiz yang lebih kecil supaya mudah diserap oleh sel badan serta mampu mengubah aura seseorang. ‘Bebatu Mineral’ yang terdapat didalam katrij ini juga akan menambahkan kandungan mineral didalam air Rx-Water tersebut.

Walaupun tidak mudah untuk mendapat bekalan air zam-zam dalam jumlah yang banyak setiap hari untuk tujuan Terapi, akan tetapi kita bertuah kerana Prof Dato Dr. Noordin Darus telah menemukan sejenis bahan TANAH LIAT yang diperolehi dari ilham yang dikurniakan Allah semasa bertarung dengan penyakit kanser darahnya.

Prof Dato Dr Noordin sama sekali tidak menyangka bahawa air bersih yang melalui TANAH LIAT tersebut mempunyai unsur‘Medan Tenaga’ yang seakan-akan air Zam-Zam & air berpenawar lain yang boleh membangkitkan (rejuvenate)sistem penyembuhan semula jadi Tubuh.

“Sifat unik ini tidak terdapat dalam mana-mana air pun dari mana-mana sistem penapis air yang ada dalam pasaran”.

Air yang keluar dari bahan unik ini juga adalah ‘AIR HIDUP’ yang dibersihkan dengan ‘Memori’ baru kerana sepanjang perjalanan air itu ke rumah kita, ia telah terdedah dengan banyak perkara yang negatif.

Dengan izin Allah, beliau akhirnya sembuh dari Kanser dan telah membantu ramai lagi yang menderita dengan pelbagai jenis penyakit. Hasil rekaan Dr. Noordin walaupun nampaknya seperti alat ‘penapis’ air biasa tetapi sebaliknya adalah satu sistem perawatan air yang mempunyai kesan Terapi yang menakjubkan hasil dari bahan Tanah Liat & Aura Converter tersebut yang terkandung pada Kartrij ke3 & ke4.

Walaupun telah banyak mendapat keputusan yang diluar jangkaan dan pengakuan-pengakuan yang memberangsangkan daripada para pengguna Terapi Air Rx-Water (lihat Testimoni di bawah), Dr. Noordin masih berpegang teguh dengan kepercayaan bahawa Rx-Water menjadi berkesan dengan izin Tuhan. Itulah perbezaan cara rawatan air yang beliau usahakan berbanding dengan yang lain.

Kepercayaan adalah kunci kepada penyembuhan. Pemulihan sepenuhnya haruslah merangkumi semua aspek iaitu Minda, Fizikal dan Rohani (MiFiRo). Sebab itu Dato’ Dr Noordin Darus telah memperkenalkan konsep MiFiRo di dalam Terapi Air Rx-WATER ini. Tanpanya, anda mungkin pulih atau kelihatan seperti sudah sembuh tetapi ianya tidak akan sempurna kerana penyembuhan tadi hanyalah pada fizikal sahaja.

Penggunaan Tanah Liat Berkalsium amat penting bagi proses penulenan air yang lebih suci disamping menambah kandungan mineral kalsium dan membantu penyembuhan. Didalam Islam, tanah (liat) telah digunakan bagi proses menyamak Najis Mughallazah (Najis Berat) iaitu yang terdiri daripada anjing dan babi serta benda-benda yang terjadi daripadanya. 

Tetapi, pernahkah anda terfikir… kenapa najis tersebut perlu dibersihkan menggunakan tanah? Daripada kajian sains, kuman dan bakteria yang terdapat pada najis berat tadi (terutamanya cacing pita yang terdapat pada babi) hanya boleh dihapuskan dengan menggunakan ‘air tanah’.

TEMPOH
SERVIS MAINTENANCENYA

Kami akan datang ke rumah untuk servis unit Hot & Cold Dispenser anda seperti jadual di bawah.

Anda mendapat ciri-ciri yang tidak ada tandingannya seperti mana yang banyak terdapat dalam pasaran tempatan sekarang ini walaupun penapis air itu daripada jenama yang sudah terkenal sekalipun.

Adalah RUGI jika penapis air yang anda ada sekarang ini yang berharga BERIBU-RIBU $$$ (lebih mahal daripada Rx-Water) dan ianya hanya dapat memberi anda AIR BERSIH untuk diMINUM SAHAJA samada SEJUK, PANAS atau pada SUHU BILIK.

Penapis Air Rx-Water adalah lebih MAJU KEHADAPAN dengan CIRI-CIRI berikut:

1) SISTEM AIR PENAWARNYA
MEMBANTU MERAWAT KESIHATAN ANDA..
(Kami ada beratus TESTIMONI)

KLIK Gambar Untuk Melihat
Testimoni HEBAT Pengguna Rx-Water

anziani-felici-2-2-2

2) TEKNOLOGI PERTAMA DI DUNIA
– QNERGI INSIDE –

3) DIHASILKAN DENGAN TERAS
YANG BERCIRIKAN AIR ZAM-ZAM

(Air Zam-Zam Sebagai “Bench Mark” Dalam Merekacipta Penapis Air R-Water)

Cuba anda buka Al-Quran dan pergi ke Surah Al-Waqiah ayat 68 yang bermaksud,

” SELAIN DARI ITU, TIDAKKAH KAMU MELIHAT (MEMERHATIKAN) AIR YANG KAMU MINUM ?”

Mustahil Allah Berfirman sebegitu CANTIK & INDAH dalam Kitab AgungNya iaitu AL-QURAN dan diturunkan kepada Kekasihnya Nabi Muhammad SAW tetapi Allah tidak menyediakan AIR ZAM-ZAM sebagai BUKTI KEBESARAN & RAHMAT DIA kepada hamba-hambaNya.

Dengan berpandukan kurniaan hidayah dan ilham dari Allah SWT, Prof Dato Dr Noordin membuat berbagai-bagai kajian (Research & Development) untuk mendapatkan satu sistem penapis AIR PENAWAR yang dapat mendekati 70% kandungan mineral AIR ZAM-ZAM kerana air zam-zam adalah AIR PENAWAR TERBAIK DI DUNIA dan telah wujud lebih daripada 5,000 tahun semenjak zaman Nabi Ismail & Nabi Ibrahim lagi.

4) KONSEP SAMAKNYA
MENSUCIKAN AIR YANG ANDA MINUM
(Produk kami bukan saja HALAL malah
AIR yang anda ambil itu pun SUCI lagi HALAL diMINUM)

SANGGUPKAH ANDA
MINUM AIR YANG TERCEMAR
SEPERTI GAMBAR DI BAWAH INI ??

air mayat1
mayat dlm tangki air1
tangki-air-kotor1
pencemaran-air-yang-serius-paip kotor1

DENGAR APA KATA
PELANGGAN KAMI..

ANTARA PELANGGAN RX-WATER
HOT & COLD DISPENSER KAMI..

singapura
lubuk cina
en rosli-2may19
HnC-1
HnC-5
HnC-4
muar
bdr tasik kesuma
en zaki tmn samudra-bt caves
HnC-2
HnC-3
HnC-6

KENALI PENCIPTA RX-WATER

kosmo-dnd-kanser
ingat-air-ingat-rxwater-crop

Prof. Dato Dr. Noordin Darus
selalu berpesan dalam ceramah kesihatannya..

“Jika anda fikir kesihatan itu Mahal,
cubalah Kesakitan”
(kerana beliau sendiri sudah mengalaminya)


kesihatan itu tidak ternilai harganya…

 

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU…….
Nak Baik,
Nak Sihat &
Nak Sembuh
Jam tu Jugak Kalau Boleh !!”

Sesungguhnya mencegah itu bukan saja lebih mudah tetapi juga lebih menjimatkan berbanding dengan mengubati…


Tahukah anda kos merawat kanser adalah jauh 
lebih mahal 
dari harga Penapis Air Rx-Water ini  !!


Masih ragu-ragu?


Hubungi kami di talian 019-6492127..

 

Kami gembira untuk berkongsi dengan anda tentang kebaikan Penapis Air Rx-Water atau lebih dikenali juga dengan TERAPI AIR PENYEMBUH AURA ini !! 

Saksikan Video Ini…

JANGAN BERTANGGUH LAGI !!

Dapatkan Segera Untuk..

“KESIHATAN & KESEJAHTERAAN ANDA”

NOTA

Pihak HQ kami akan datang ke rumah/pejabat anda pada masa waktu PEJABAT SAHAJA untuk PEMASANGAN Unit Rx-Water Hot & Cold Dispenser (Table Top/Floor Stand) dalam masa 7 hari bekerja.

Sila Whatsapp Image Ruang Dapur Rumah/Ruang Pejabat Anda Untuk Memudahkan Perancangan Kami Membuat Pemasangan Setibanya di Rumah/Pejabat Anda.

DAPATKAN
RX-WATER HOT & COLD
DISPENSER
SEKARANG JUGA !!

PENGHANTARAN
ORDER ANDA..

Akan dilakukan oleh HQ DND
melalui CITY-LINK EXPRESS SDN BHD..
Technician HQ DND akan datang kerumah
anda untuk pemasangan dalam
masa 7 hari bekerja.
Pemasangan adalah PERCUMA..

Terima kasih kerana
membuat pembelian 
dengan
pihak kami..

Nama Saya: Dzulkiffly
No ID DND: MY1507312-001
No Hotline: 6019-6492127

Saya adalah Agen Sah Rx-Water yang berdaftar
dengan syarikat DND World Sdn Bhd & yang paling aktif
di seluruh Malaysia secara Online/Offline..
(Pengguna Rx-Water Semenjak Tahun 2006)

Sila klik Whatsapp Sekarang
untuk Info, Konsultansi & Tempahan Produk..

Kami sedia membantu anda..

Send a Message