Pemasangan unit penapis air Rx-Water anda samada Ozon atau tanpa Ozon adalah sangat-sangat MUDAH seperti mudahnya ABC kerana ia adalah PRODUK D.I.Y. ie. DO-IT-YOURSELF atau dalam Bahasa Melayunya SIAP PASANG SENDIRI. Ia adalah:

MUDAH PASANG
MUDAH ALIH
&

MUDAH SERVIS

Untuk pembeli-pembeli kami, sila saksikan video cara PEMASANGAN (kurang daripada 5 minit) & PENYELENGGARAAN (SERVIS) Penapis Air Rx-Water ini yang AMAT MUDAH dalam pasaran penapis air di Malaysia kerana ia adalah produk DO-IT-YOURSELF (D.I.Y)/SIAP PASANG & SERVIS SENDIRI!

Ia SEMUDAH ABC kerana setiap Hos (3 Tube Putih) Penapis Air Rx-Water telah siap dipasangkan ke kepala Penapis Air Rx-Water (sudah siap dipasang dalam kotak) & anda cuma perlu sambungkan kepala Penapis Air Rx-Water ke kepala paip sinki dapur rumah anda seperti gambar di bawah

panduan-pemasangan-step1.2
panduan-pemasangan-step2.1

Ia RINGKAS, MUDAH & SENANG disambungkan MALAH suri rumahtangga pun boleh melakukannya. Kami PERCAYA suami/anak lelaki anda pun boleh melakukannya.

Anda boleh juga membawanya balik ke kampong dan memasangnya di rumah ibubapa anda jika anda mengambil cuti yang panjang (seperti Hari Raya – Jadi anda tetap dapat minum Air Rx-Water).

TESTIMONI DARIPADA PELANGGAN KAMI DARI LUAR LEMBAH KELANG YANG BERJAYA MEMASANG SENDIRI TANPA HALANGAN. CUKUP MUDAH HANYA DENGAN BERPANDUKAN VIDEO DI ATAS…

Ia AMAT PRAKTIKAL kerana bukan sahaja RINGAN malah tidak MEMERLUKAN RUANG YANG BESAR untuk menempatkannya di dapur rumah anda.

Untuk SERVIS, cuma pusingkan katrij (katrij pertama sahaja) kekanan (seumpama membuka penutup botol), goyang-goyangkan sedikit KIRI & KANAN dan katrij itu akan tercabut dan anda sudah boleh mencuci katrij yang kotor itu.

Untuk KATRIJ No 2, 3 & 4, ia adalah katrij PAKAI & BUANG setelah tamat tempoh penggunaannya seperti berikut:

Anda tidak perlu menunggu atau membuat APPOINMENT/TEMUJANJI dengan pihak syarikat untuk mencucinya atau menukar katrij anda kerana anda boleh lakukannya sendiri.

Anda juga dapat JIMAT daripada membayar SERVIS CAJ kepada pihak syarikat atau ejen/distributor syarikat.

Itulah diantara KELEBIHAN Penapis Air Rx-Water kami.

Nama Saya: Dzulkiffly
No ID DND: MY1507312-001
No Hotline: 6019-6492127

Saya adalah Agen Sah Rx-Water yang berdaftar
dengan syarikat DND World Sdn Bhd & yang paling aktif
di seluruh Malaysia secara Online/Offline..
(Pengguna Rx-Water Semenjak Tahun 2006)

Sila klik Whatsapp Sekarang
untuk Info, Konsultansi & Tempahan Produk..

Kami sedia membantu anda..

ORDER & BAYARAN SECARA ONLINE MELALUI
PAYMENT GATEWAY TOYYIBPAY

BAYARAN ANDA ADALAH
SELAMAT..
SELEPAS SISTEM KAMI
TERIMA BAYARAN ANDA,
KAMI AKAN PROSES.. 

Send a Message