WEBSITE BILA ADA OFFER DRPD HQ

Untuk info produk Special Offer,
sila klik image yang tertera..

 

KELEBIHAN RX-WATER KAMI..

iaitu 

1) Dicipta Oleh Seorang Doktor Pakar Perubatan Beragama Islam Yang Mana Beliau Sendiri Sakit & Beliau Sendiri Mencari Penawarnya. Rx-Water Bukanlah Seperti Produk O.E.M. Iaitu “Original Equipment Manufacturer” Dimana Ia Adalah Produk Yang Dibuat & Dikeluarkan Oleh Pihak Kilang Tetapi Diimpot, Dipasarkan & Dijenamakan Oleh Distributor Tempatan Yang Mengambil Keuntungan Berlipat Kali Ganda..  

2) Konsep Samaknya. Hanya Satu-Satunya Penapis Air Di Dunia Yang Ada Konsep Ini Dalam Katrijnya. Anda Mendapat Air yang Bermineral, Bersih Lagi Suci Serta Air Penawar Yang Bertenaga Untuk Meningkatkan Kesihatan Anda..

Produk kami bukan saja HALAL dari segi PEMBUATANNYA malah AIR yang dihasilkan itu SUCI lagi HALAL diMINUM..

3) Rx-Water Dicipta Berteraskan Air Zam- Zam Kerana Ia Adalah Air Minuman & Penawar Semulajadi TerbaikDi Dunia. Malah Kandungan Mineralnya Mendekati 70% Mineral Yang Terdapat Dalam Air Zam-Zam. Air Zam-Zam Telah Ujud Semenjak Lebih Daripada 5,000 Tahun Semasa Zaman Nabi Ismail & Nabi Ibrahim. Bukankah Ia Bagus Menjadi Contoh Terbaik Untuk Dijadikan Air Minuman Kita.. 

4) Teknologi Bamboo-Qun Pertama Di Dunia. Menjadikan Air Rx-Water Ini Rasa Sedap (Kami Ada beberapa Testimoni) & Mudah Diserap Oleh Tubuh Badan Kita 

5) Rx-Water Adalah Produk “Do-It-Yourself” i.e. Mudah Pasang, Mudah Alih & Mudah Servis Sendiri Yang Menjimatkan Masa & Wang Ringgit Anda..  

6) Testimoni Hebat Daripada Pengguna Rx-Water Kami Yang Mengalami Sakit Kronik Yang Dibukukan Oleh Prof Dato Dr Noordin Darus Bertajuk UNBELIEVABLE BUT TRUE TESTIMONIES. (Kami Ada Beratus Testimoni Hebat Yang Masih Hidup Yang Sentiasa Mengamalkan Minum Rx-Water Hingga Kini). Rx-Water  Terbukti Berjaya Membantu & Merawat Penyakit Yang Mereka Hidapi..

KLIK Gambar Untuk Melihat
Testimoni Hebat Pengguna Rx-Water kami..

anziani-felici-2-2-2

7) Rx-Water adalah Jenama Tempatan  yang  diiktiraf oleh badan berkecuali yang telah memilih Penapis Air Rx-Water sebagai satu-satunya penapis air yang menepati piawaian MALAYSIA GOOD DESIGN & mendapat pengiktirafan ini sebanyak 2 kali pada tahun 2005 & 2010.

Ini menandakan KUALITI & BUATAN Penapis Air Rx-Water yang mencapai ciri-ciri & standard penapis air buatan luar negara. Malah sistem Penapis Air Rx-Water dari Malaysia ini dibenarkan untuk dieksport ke luar negara seperti di Singapura, Brunei & Indonesia.

anugerah mgd 2005 n 2010

8) Sistem Penapis Air Rx-Water adalah SATU-SATUNYA produk Penapis Air yang mendapat PENGIKTIRAFAN dari MUSLIM CONSUMERS ASSOCIATION OF MALAYSIA (Persatuan Pengguna Islam Malaysia), sebuah pertubuhan yang mempunyai suara yang besar, disegani & tersohor di Tanah Air.

Malah, Air Rx-Water telah diperakui oleh Persatuan ini mempunyai ‘KESAN BAIK SEBAGAI PENAWAR BAGI PELBAGAI PENYAKIT TERMASUKLAH BEBERAPA PENYAKIT KRONIK & PENYAKIT PSIKOLOGI’.

9) Ada Pensijilan HALAL JAKIM dan menggunakan Seramik Bermutu Tinggi yang BEBAS dari unsur Bone Charr” atau Tulang Haiwan – DIJAMIN HALAL, SUCI & MURNI.

Malah mendapat Sokongan KHAS daripada Presiden PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA sebagai Penapis Air yang patut dimiliki oleh setiap rumah Muslim.

10) Kami memberi JAMINAN bahawa penapis air yang anda terima adalah dalam keadaan BAIK dan boleh siap digunakan. Anda mendapat JAMINAN selama 3 tahun untuk katrij-katrij yang terdapat dalam penapis air anda selagi ia belum sampai tarikh luputnya. Jika terdapat kerosakkan pada salah satu katrij tersebut (4 katrij) yang belum mencapai tarikh luputnya, HQ kami akan menggantikan katrij anda PERCUMA tanpa apa-apa bayaran (melainkan caj kos penghantaran).

Anda juga mendapat LIFETIME WARRANTY jika ‘body’ atau unit penapis air anda itu terdapat kesan pecah/retak bukan disebabkan oleh jatuh ie bukan kecuaian daripada pihak anda, HQ kami akan menggantikannya PERCUMA!

Itulah 10 KELEBIHAN yang ada pada Penapis Air Rx-Water yang kami pasarkan berbanding dengan Penapis Air yang banyak terdapat dalam pasaran yang hanya gah pada nama tetapi hanya mampu memberi anda AIR BERSIH samada SEJUK, PANAS atau SUAM untuk diMINUM SAHAJA tetapi bukan Jenis AIR PENAWAR dimana Rx-Water yang bukan saja BERSIH, SIHAT & KAYA DENGAN MINERAL dan terbukti dapat membantu MERAWAT PESAKIT KRONIK seperti yang telah kami buktikan dengan testimoni-testimoni hebat pengguna Rx-Water kami.

AMATLAH RUGI BESAR setakat anda dapat minum air bersih dari penapis air yang beribu-ribu ringgit itu yang anda mampu miliki yang sama harganya dengan Penapis Air Rx-Water yang kami pasarkan ini kerana terdapat beberapa KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN penapis air ini berbanding dengan yang banyak terdapat di luar sana tu !!

Perhatikan carta KELEBIHAN Penapis Air Rx-Water
berbanding dengan Penapis Air Jenis Reverse Osmosis
yang banyak terdapat dalam pasaran tempatan !!


Prof. Dato Dr. Noordin Darus

selalu berpesan dalam ceramah kesihatannya..

“Jika anda fikir kesihatan itu Mahal,
cubalah Kesakitan”
(kerana beliau sendiri sudah mengalaminya)


kesihatan itu tidak ternilai harganya…

“YANG SIHAT MEMPUNYAI SERIBU IMPIAN,
TETAPI YANG SAKIT HANYA SATU…….
Nak Baik,
Nak Sihat &
Nak Sembuh
Jam tu Jugak Kalau Boleh !!”

Sesungguhnya mencegah itu bukan saja
lebih mudah tetapi 
juga lebih menjimatkan
berbanding dengan mengubati…


Tahukah anda kos merawat kanser adalah jauh
lebih mahal 
dari harga Penapis Air Rx-Water ini  !!


Masih ragu-ragu?


Hubungi kami di talian 010-8102727.

Kami gembira untuk berkongsi dengan anda tentang
kebaikan Penapis Air Rx-Water atau lebih dikenali juga dengan
TERAPI AIR PENYEMBUH AURA ini !!

dr-nordin-testimoni

KEISTIMEWAAN
PENAPIS AIR RX-WATER OZON KAMI
..

1) Menggabungkan 2 Fungsi iaitu
Rx-Water + Ozon Water
Dalam 1 Sistem

SATU-SATUNYA Penapis Air/Water Filter di Malaysia yang ada sistem OZONIZER sekali 2 dalam 1 untuk Sterilisasi/Nyah toksin semasa Penyediaan makanan/Nyah Bau.

Kebanyakkan sistem penapis air yang ada dalam pasaran hanya memberi anda AIR BERSIH UNTUK DIMINUM SAHAJA samada SEJUK/PANAS atau pada SUHU BILIK tetapi Penapis Air Rx-Water yang mempunyai fungsi 2 in 1 ini memberi anda lebih daripada itu.

Rx-Ozon – The All New Rx-Water bukan sahaja menapis air minuman dan menghasilkan air berkhasiat, tetapi ia juga mampu mengeluarkan air padat Ozon untk membasmi kuman, bakteria, bahan kimia & bau dalam penyediaan makanan dan kegunaan harian

One Touch Technology pada Plat elektronik menggunakan kuasa rendah untuk menghasilkan Ozon pada konsentrasi 0.125-0.255 ppm untuk digabungkan bersama Rx-Water. Ia merupakan Food Detoxifier & Sterilizer yang hebat

Jika anda membeli 2 sistem yang berasingan, maka bukan saja ia mahal hampir RM5,000.00 ++ bergantung pada jenama penapis air tersebut malah ia lebih mahal daripada Penapis Air Rx-Water Ozon yang kami pasarkan.

2 Fungsi Dalam 1 Rekabentuk Menarik

1. Air bebas kotoran yang bertenaga untuk mengembalikan keseimbangan di dalam badan dan sebagai air penawar semulajadi yang kaya dengan MINERAL dimana kandungan mineral yang terdapat dalam Rx-Water mendekati 70% kandungan mineral yang terdapat dalam Air Zam-Zam yang berkesan untuk membantu & merawat pesakit kronik..

2. Menghilangkan kotoran bahan kimia, racun, bakteria dan virus

3. Menghilangkan bau dan bahan pengawet pada makanan

4. Mengekalkan kesegaran makanan

5. Pensteril botol bayi dan peralatan dapur

Saksikan Video Ini..

2) 18 Kegunaan Rx-Water + Ozon Water
Dalam 1 Sistem

1) Menghapus Kotoran, Racun (iaitu racun kulat – perosak dalam sayur & buah), Bahan Kimia (Bahan Pengawet) serta Hormon & Antibiotik

Penapis Air yang ada dipasaran tempatan TIDAK dapat memberi anda AIR untuk MENCUCI, MEMBASUH & MEMBERSIH MAKANAN BAHAN MENTAH yang anda beli di pasar seperti:

i) Buah-buahan & Sayur-sayuran yang kebanyakkannya memang pun sudah tercemar dengan RACUN KULAT, RACUN SERANGGA & BAHAN KIMIA/PENGAWET

ii) Ayam & Daging tidak terlepas dari SUNTIKAN HORMON & ANTIBIOTIK yang boleh menyebabkan KANSER jika terlalu banyak diambil oleh tubuh kita

iii) Ikan yang anda beli di pasar-pasar awam tidak terlepas dari unsur seperti MERCURI (dari lautan) ataupun ditaburkan pada ikan dengan HABLUR ASID BORIKsupaya ia TAHAN LEBIH LAMA

Caranya ialah, rendam Sayur, Buah, Ayam, Ikan atau Daging ke dalam air Rx-Ozon selama 10 minit. Anda akan dapati seakan-akan minyak di atas permukaan air tersebut. Itulah racun yang diserap keluar dari makanan mentah tadi. Kemudian bilas juga dengan menggunakan air Rx-Ozon.

2) Kekalkan kesegaran makanan – menyimpan makanan mentah (sayur, buah, ikan, daging) yang telah direndam atau dibasuh dengan air berOzon menjadikan makanan tersebut tahan sekali ganda dari dibasuh dengan air biasa. Ia menjadikan makanan lebih segar

3) Anda boleh menggunakan air Rx-Ozon untuk mandi. Hal ini dapat membantu anda untuk menyingkirkan bau badan. Ini juga baik untuk kecantikan kulit anda. Air Rx-Ozon akan memberikan anda perasaan segar dan mempunyai fungsi yang kuat untuk mengurangkan keradangan, mengurangkan rasa sakit, mengimbangkan pH kulit. Yang paling penting, Air Rx-Ozon mempunyai kesan antiseptik pada kulit yang akan racun bakteria yang di sebabkan oleh jerawat

4) Teknologi Air berOzon banyak digunakan di Spa-spa dan juga pusat kecantikan. Bayangkan saja memiliki manfaat air ozon untuk kulit anda di rumah anda dengan selesa. Anda boleh beritahu klien anda seolah-olah memiliki Spa di rumah tanpa perlu keluarkan kos yang besar

5) Air berOzon, adalah di luar murni. Air yang berOzon digunakan juga di pusat-pusat rawatan alternatif sebagai alat penyembuhan dan antibakteria/ajen antifungus serta diguna pada luka bakar, luka, lebam, dalam perubatan gigi, operasi dan banyak aplikasi lain


6)
 Gunakan semasa memberus gigi – Ia membunuh kuman/bakteria yang menjadi punca kepada nafas berbau & Cavities. Dengan adanya air Rx-Ozon, dah tak perlu lagi membeli ubat kumur-kumur seperti Listerine

7) Semasa membasuh muka dengan pencuci muka, gunakanlah air Rx-Ozon untuk mencuci dan membilas. Kesannya lebih baik kerana air Rx-Ozon selain dapat neutralize kesan kimia dari sabun/krim pencuci muka tadi, ianya juga sangat sesuai untuk menyelesaikan masalah jerawat/acne kerana ia membunuh kuman dan bakteria yang menyebabkan inflamasi. Di Spa-spa & pusat-pusat kecantikan menggunakan ternologi air BerOzon sebagai salah satu rawatan kecantikannya (tetapi mahal & eksklusif). Kini kita mempunyai kelebihan tersebut di rumah kita tanpa perlu keluarkan banyak duit dan bersusah payah mengunjungi pusat kecantikan

8) Air Rx-Ozon bagus digunakan semasa menshampoo rambut dan semasa membilasnya. Ia menghilangkan kesan bahan kimia dari Shampoo atau Conditioner yang mungkin member kesan jangka panjang ataupun boleh menyebabkan alahan kulit kepala

9) Kumur-kumur selepas makan makanan yang berbau terutamanya ulam-ulaman seperti Petai & Jering atau penghisap rokok. Ia dapat menghilangkan bau mulut dengan serta-merta. Setelah meminum air berkarbonat (Coca-Cola, Pepsi dll), makan makanan yang manis atau makanan berasid seperti jeruk & asam masin, berkumur-kumur dengan air Rx-Ozon dapat membunuh kuman dan Neutralize asid tersebut. Ia mengelakkan berlakunya pereputan enamel gigi dari tindakbalas sintesis kimia bakteria terhadap makanan tersebut yang boleh menghakis enamel gigi kita

10) Jika termakan racun atau makanan yang sudah basiatau yang sudah rosak, minum terus air Rx-Ozon untuk mengelakkan sakit perut

11) Jika menghidap Batuk Kering yang serius, minum air Rx-Ozon 1 mug penuh (dalam 500 ml). InsyaAllah, kesan batuk tersebut akan lekas reda dan hilang. Jika terkena cirit birit, atau muntah-muntah, minum air Rx-Ozon untuk melegakan kesan tersebut

12) Jika mabuk atau terasa nak pitam, sapu rata air Rx-Ozon pada kepala dan minum air Rx-Ozon. Kesan mabuk akan reda

13) Jika sakit mata kerana infeksi atau radang mata, letakkan air Rx-Ozon (seperti Eye-Mo). InsyaAllah, sakit mata kita akan reda dan sembuh

14) Beri minum air Rx-Ozon pada haiwan peliharaan kitasetiap selang sehari untuk mengelakkan pelbagai masalah penyakit (sekarang ini kos Veterina bukannya murah. Kadang-kadang lebih mahal dari Doktor manusia)

15) Spray di dalam kereta air Rx-Ozon untuk menghilangkan bau-bauan yang kurang enak

16) Gunakan air Rx-Ozon untuk membasuh dan bilas sudu, garfu, pisau, ‘cutting board’ (papan pemotong) untuk sterilize dari kuman

17) Apabila selesai membuat kerja-kerja mengecat, kadang-kadang kita terpaksa menggunakan ‘thinner’ untuk menghilangkan kesan-kesan cat pada tangan & kulit kita. Bahan ini adalah bersifat bes dan tidak sesuai untuk kulit serta boleh meresap ke dalam saluran darah kita. Disarankan, setelah membasuh dengan thinner ini, lekas-lekaslah rendamkan tangan kita ke dalam air Rx-Ozon untuk menghilangkan kesan-kesan kimia tadi

18) Jika menjalani pembedahan, setelah mengeluarkan ‘dressing’ atau plaster tersebut, spray dengan air Rx-Ozon untuk mengelakkan masalah infeksi & kegatalan selain bermanfaat untuk sembuh dengan cepat

Jika anda mempunyai bajet yang lebih, kami amat-amat mengesyorkan anda ambil Penapis Air Rx-Water Dengan Ozon untuk membantu anda menyahkan toksid-toksid yang merbahaya dalam makanan anda sebelum ianya dimasak.

Kelebihan yang ada pada Penapis Air Rx-Water Ozon 2 dalam 1 Sistem amat berguna buat anda yang mementingkan kesihatan yang optimun kerana bukan air minuman saja yang anda perlu titik beratkan malahan bahan makanan mentah kita yang memang pun sudah banyak tercemar dengan RACUN SERANGGA, BAKTERIA, VIRUS, BAHAN KIMIA & PENGGUNAAN BAHAN PENGAWET yang berleluasa dalam industri pemakanan amat membimbangkan kita kerana tanpa kita sedari kita sebenarnya mengundang penyakit yang kita tidak nampak masuk ke dalam tubuh kita.

Sama jugalah macam suami anda/pihak lelaki yang tahu MEROKOK itu punca kepada mendapat KANSER PARU-PARU disebabkan asap rokok yang disedut masuk kedalam paru-paru mereka, lama kelamaan apabila paru-paru mereka sudah rosak barulah tanda-tanda penyakit itu akan muncul satu demi satu.

Tetapi sayang nasi sudah menjadi bubur paru-paru yang rosak itu sudah tidak dapat diselamatkan lagi dan akhirnya mendapat KANSER PARU-PARU akibat kesalahan mereka sendiri.

Bertindaklah sekarang kerana masa tidak menunggu anda dan penyakit itu boleh datang pada bila-bila masa tanpa kira SIAPA DIRI ANDA akibat makanan bahan mentah kita yang banyak tercemar dan ia masih boleh diselamatkan dengan menggunakan Penapis Air Rx-Water Ozon untuk MENCUCI & MEMBERSIH makanan kita sebelum ia dimasak & dimakan oleh anda sekeluarga.

 

SOALAN-SOALAN YANG
BIASA DITANYA OLEH
PELANGGAN KAMI SEMASA
BULAN PROMOSI INI..

1) Berapa Harga Penapis Air Rx-Water Ini?

Sila klik gambar di bawah
untuk mengetahui harganya:2) Macammana Nak Order?

Anda boleh terus buat bayaran ke akaun yang dipamerkan dilaman tempahan tersebut dan isikan maklumat anda dalam BORANG TEMPAHAN yang disediakan.

Anda boleh hubungi/whatsapp kami @ 6010-8102727 untuk pengesahan.

3) Bolehkah Pasang Dahulu & Bayar Kemudian?

Maaf kami tidak dapat berbuat demikian. Anda perlulah membuat bayaran dahulu kerana HQ kami hanya akan mengeluarkan produk yang ditempah selepas membuat bayaran penuh oleh pelanggan kami

4) Ada Bayaran Secara ANSURAN BULANAN?

BAYARAN ANSURAN HANYA MELALUI KAD KREDIT..

Bayaran adalah dengan 2 CARA SAHAJA iaitu

i) TUNAI  

ii) KAD KREDIT 

5) Bagaimana Dengan Pemasangan Unit Penapis Air Rx-Water Yang Ditempah?

Jika anda perlukan perkhidmatan kami untuk pemasangan, kami boleh datang ke rumah anda hanya untuk mereka yang tinggal di kawasan KL & berdekatan. Kami akan datang memasangnya dalam masa 48 JAM selepas menerima bayaran anda. Kos penghantaran sebanyak RM80 akan dikenakan kepada anda.

Jika anda hendak kami kurierkan, tiada bayaran penghantaran dikenakan kepada anda.

6) Saya Dari Luar Kuala Lumpur. Bagaimana Cara Pembelian & Pemasangannya?

i) Cara Belian ==> Sila rujuk kepada soalan No 2. 

ii) Kami akan kurierkan tempahan anda dengan PERCUMA melalui Citylink-Express (M) Sdn Bhd Atau Nationwide Express Courier Services Sdn Bhd

ii) Cara Pemasangan ==> Cukup Mudah. Penapis Air Rx-Water kami adalah produk jenis D.I.Y. ie. DO-IT-YOURSELF (SIAP PASANG SENDIRI). Sila tonton video di bawah ini Cara Pemasangan & Servis unit Penapis Air Rx-Water anda..

7) Boleh ke kami TRADE-IN dengan Penapis Air kami yang lama?

MINTA MAAF !!

Sempena PROMOSI ini, harga Penapis Air kami telah kami diDISKAUNkan. Jadi kami tidak dapat menerima penapis air lama anda untuk di TRADE-IN kan dengan penapis air kami!!

Send a Message