DND DROPSHIPPER

APAKAH KELEBIHAN JIKA ANDA JOIN GROUP DND DROPSHIPPER KAMI??

1. Anda akan dilatih sehingga berjaya membuat 1st sales anda..

2. Anda akan diberi info produk, testimoni dan cara untuk close deal
dengan pelanggan anda

3. Anda akan dibantu jika mempunyai masalah..

 


BAGAIMANA UNTUK JOIN GROUP DROPSHIPPER KAMI??

1. Pendaftaran adalah PERCUMA tetapi dengan SYARAT anda didaftarkan
dibawah kami..

2. Sila Whatsapp info anda seperti berikut:
– Nama Penuh
– No Kad Pengenalan
– No Hanpon
– Alamat Emel untuk kami daftarkan anda dalam sistem Dropshipper kami..

MENGAPA ANDA PERLU JOIN KAMI??

BUKTI TOP DND DROPSHIPPER
YANG BERJAYA MENJANA $$$…

Syukur Alhamdulillah atas rezeki nikmat Allah SWT dan kpd Dato yg memberi peluang utk kami menjana $$$ melalui sistem dropshipper krn sy dah lalui zaman MLM bersama DND ..DND mengambil keputusan yg BIJAK & TERBAIK dgn menukar sistem MLM WWN kpd DROPSHIP DND juga boleh menjana $$$ asalkan DS mengambil peluang yg diberi..

Jadi ambil peluang sebaik mungkin kerana impian DND untuk menjadi Billionaire Company (dlm kelas TITAN Dato Azizan) dalam masa 10 tahun pada tahun 2030 akan menjadi kenyataan krn sy percaya NICHE produk kesihatan akan sentiasa meningkat naik setiap tahun apatah lagi jika DND dapat menukar mindset pesakit kpd rawatan secara alami melalui FB Live setiap hari..

Jadi sy percaya dan yakin dgn impian DND untuk melahirkan 1000 JUTAWAN sebelum menghembuskan nafas terakhirnya akan menjadi kenyataan jika DS semua mengambil peluang ini..😊😊

Tkasih dan Selamat Maju Jaya kpd DND krn cita2 & forecast DND untuk menjadi Billionaire Company di samping melahirkan 1000 JUTAWAN DS insyaAllah akan tercapai..👍👍 Dzul

Syukur Alhamdulillah. Terima Kasih dan Tahniah buat DND kerana bg peluang untuk saya jana income.

Tahniah semua..buat leader.

Pertama kali saya join sistem Dropship dlm online bisnes, Alhamdulillah Allah berikan rezeki bersama DND Academy. Pendapatan yang tak dijangka dan tak pernah fikir untuk dapat sebelum ni.

Banyak ilmu yang telah dipelajari bersama DND Academy sama ada ilmu kesihatan dan jg ilmu untuk jana pendapatan. 2 perkara penting yg setiap org inginkan iaitu kesihatan dan kekayaan.

In shaa Allah dengan tindakan yg betul dan usaha serta impian yg kuat pasti ramai lagi akan berjaya dibawah bimbingan DND.

Terima Kasih DND…Shima

Sya pun nk mengambil kesempatan ini merakamkan jutaan terima kasih kpd Dato Dr Noordin Darus dan DND World yg memberi ruang dan peluang utk mendpt manafaat kesihatan disamping menjana pendapatan walaupun baru setahun jagung join.

Secara jujurnya,saya bermula dgn ZERO.Pertama kali terlibatkan diri utk biz online.Sekadar beli utk diri sendiri sj pd permulaannya.Rupanya ada rezeki disebaliknya.

Pada sya,tak kira siapa kita dan dimana jua kita berada,gunakanlah peluang yg diberikan oleh DND utk jana pendapatan.Kita semua boleh asalkan ada kemahuan.Semoga semua DROPSHIPPER yg ada disini akan menuju ke puncak kejayaan bersama PRODUK DND.🥰🥰🥰…Norita

Alhamdulillah.. Saya ida frida (Faridah) juga ingin mengambil kesempatan disini ingin mengucapkan ribuan terima ksh pada DND.. Pengalaman saya sebagai seorg pesakit yg mengalami pelbagai penyakit akhirnya..diagnosis ada kanser pada tahun 2018 mmg sgt2 down ketika itu..

Dari kenalan Pn Lela & Hjh Khumairah saya dpt bertemu dgn DND utk dptkan kaunseling..terima ksh pada mereka.. Dari situ saya bersemangat utk terus kan hidup..dari pengalaman penyakit yg saya alami dimana Allah memberi hikmah akhirnya saya dpt bertemu dgn ramai pesakit sebagaimana yg saya pernah alami..

Dari sini saya mula bljr bagaimana saya cuba utk bantu pesakit2 lain.. Saya pernah di herdik dan dihina dlm satu group kanser..(tak ingat group mana) bila mereka mengetahui yg saya adalah agent Dr Noordin Darus.. Dan status saya dipaparkan di media fb..mereka menyatakan yg saya hanya inginkan keuntungan saja padahal saya ingin membantu mereka utk mengikuti fb DND dan cara utk mengatasi…

Hanya Allah saja yg tahu. Sedih teramat sgt. Saya terus berdoa.. bersabar dan teruskan berjuang..Akhirnya ini yg saya dpt.. In shaa Allah selagi saya mampu saya akan bersama dgn DND.. Semuga kita sama2 berjuang dan mencapai apa yg DND hajatkan..In Shaa Allah.. Terima Ksh Dr Noordin Darus seorg yg baik dan memahami pesakit2..dan tahniah juga pada dropship2 yg lain.. Semuaga bertemu di puncak kejayaan 👍🏻👍🏻💪💪🥰…Ida

Berminat untuk menjadi DND Dropshipper??

Klik image di bawah untuk kami whatsapp info lebih  lanjut..

Ejen produk Dr Noordin Darus
yang paling aktif 
di seluruh
Malaysia secara Online/Offline..

Send a Message