BODY CURVE

• Memperbaiki postur badan dan mengurangkan selera makan

• Tenaga FIR (Far Infra Red) dan Ion Negatif memberi khasiat kesihatan dan meningkatkan tenaga

BodyCurve – Serlahkan Keanggunan Anda

Setiap wanita inginkan susuk tubuh yang menawan. Pereka fesyen terkenal, Putra Aziz, yang menggayakan selebriti-selebriti seperti Lisa Surihani, Erra Fazira, Izara Aishah dan ramai lagi, kini ingin berkongsi teknologi pakaian dalam terbaru di bawah jenama Cosry BodyCurve. Dengan BodyCurve, setiap wanita mampu melihat perubahan ketara secara serta merta dan perbezaan kekal selepas hanya 1 bulan. Serlahkan susuk tubuh anda secara semulajadi dan selamat dengan BodyCurve!


Bra

Fabrik diimport Jepun berkualiti tinggi yang lembut, membolehkan kulit bernafas, ringan dan anti- kekuningan. Membantu menaikkan dada, membentuk lebihan lemak dan menambah keanjalan.

Korset

Fabrik teknologi Tactel® membolehkan anda pakai sepanjang hari dengan selesa. Disulami teknologi Far Infra Red yang membantu peredaran darah & tenaga dalaman. Memperbaiki postur badan, mengurangkan ketulan tidak diingini dan meleperkan perut.

Girdle

Fabrik Coolmax® yang cepat kering, membolehkan kulit bernafas, ringan, tahan lama dan mudah dijaga. Jahitan paling padat memberikan keanjalan kain yang terbaik. Ion negatif membunuh radikal bebas, men- gurangkan bau dan bersifat anti-bakteria. Menaikkan punggung, membentuk pinggul, memberi peha menawan dan memperbaiki postur badan.

Ciri-Ciri Unik BodyCurve

• Transformasi serta merta yang menakjubkan apabila “lebihan” tubuh anda diletakkan di posisi yang betul. Punggung dan dada yang “terangkat”, pinggang lebih ramping dan perut leper dijamin serta merta!

• Lemak berlebihan terletak dan kekal di kawasan sepatutnya, membentuk semula struktur badan untuk memberikan potongan menawan. Berat badan akan turun secara semulajadi. Punggung dan dada akan lebih anjal.

• Dihasilkan oleh jenama pakaian yang tiada tandingan – Cosry merupakan jenama fesyen yang dikenali ramai, dan dipercayai selama lebih 10 tahun memberikan kualiti kepada kaum wanita.

• Pembuatan berkualiti antarabangsa dari pengilang tersenarai dalam Bursa Malaysia dan disulam dengan Teknologi Far Infra Red (FIR) untuk mempertingkatkan metabolisme dan membantu kesihatan badan.

• Teknologi dan fabrik Jepun yang telah diadaptasi untuk memberi kesan luar biasa.


• Keselesaan Tanpa Tandingan – dengan fabrik lembut yang tahan lasak, tahan lama dan sangat selesa, peng- guna BodyCurve langsung tidak sedar mereka memakainya! 

Set lengkap BodyCurve terdiri daripada bra, korset dan girdle (setiap satu juga boleh didapati secara berasingan). BodyCurve adalah 30-40% lebih murah berbanding jenama lain dengan jaminan lebih kualiti dan keselesaan.

DAPATKAN
BODY CURVE
SEKARANG JUGA !!

PENGHANTARAN

Melalui Kurier & anda akan menerima
tempahan anda dalam masa 2/3 hari bekerja.

Kami akan kurierkan tempahan anda samada melalui:

http://www.citylinkexpress.com/MY/Tracking.aspx

http://www.nationwide2u.com/

http://poslaju.com.my/track-trace-v2/

Kami akan whatsapp Nombor Tracking kurier kepada
anda 
sebaik sahaja kami telah membuat penghantaran
sebagai 
bukti belian anda dengan pihak kami.

Ejen produk Dr Noordin Darus
yang paling aktif di seluruh
Malaysia secara Online/Offline..

Untuk Info, Konsultansi & Tempahan Produk..

Send a Message