RX 17

rx17-1

Saksikan video penerangan
Rx-Water + Rx17

Mengapa ia
SANGAT-SANGAT POWER!!

ILHAM MURNI SETEGUK AIR

Rx-17 adalah ilham terkini Prof. Dato’ Dr. Noordin Darus, seorang pakar motivasi kesihatan yang menukar musibah penyakit kanser yang menimpa dirinya kepada satu misi untuk membantu orang lain melalui terapi Rx-Water.

Dan kini, berteraskan Kesejahteraan, Kebahagiaan dan Keharmonian, Rx-17 dilahirkan sebagai air minuman yang menjamin kesihatan yang optimum kepada Minda, Tubuh Badan dan Rohani.

Tubuh badan kita mempunyai Sistem Pemulihan Semulajadi atau Self Healing System (SHS). Malangnya sistem ini tidak diberi peluang untuk berfungsi sepenuhnya oleh kerana minda, tubuh badan dan rohani kita tidak seimbang.

Sekadar melakukan rawatan terhadap tubuh badan sahaja tidak mencukupi memandangkan semua tindakan tubuh badan kita bermula daripada niat rohaniah kita sendiri. Cara yang terbaik untuk meningkatkan SHS kita adalah dengan membersihkan Minda, Tubuh Badan & Rohani. Apabila ketiga-tiga ini berada dalam keadaan harmoni, maka kesejahteraan dan kebahagiaan akan menjadi kenyataan dan berkekalan.

Rx-17 berfungsi dengan cara penghijrahan khasiat-khasiat semulajadi melalui informasi kepada Sistem Pemulihan Semulajadi tubuh kita supaya ia lebih seimbang. Terapi penghijrahan informasi ini adalah yang terkini dan terulung kali digunakan dalam air secara saintifik dan diibaratkan sebagai doa

Rx17 MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN BERIKUT:

i) FIZIKAL
Vitamin, Enzim, Zat Galian, Rx-Water dan Tanah Liat

 

ii) INFORMASI
Herba Semulajadi, Terapi Warna, Kristal, Esen Bunga-Bungaan, Madu, Terapi Rx-Water, Air Zam-Zam, Enzim, Hormon dan Garam Schuessler

 

iii) ROHANIAH
Semua Penyakit bermula daripada rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga tingkah laku kita. Ilham murni Rx17 merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita, seperti :

 • Aku Sihat Walafiat
 • Aku Ceria Dan Bertenaga
 • Aku Pengasih Dan Penyayang
 • Aku Bersyukur
 • Aku Tenang
 • Aku Pemaaf
 • Aku Penyabar
 • Aku Berani
 • Aku Ikhlas
 • Aku Bertanggungjawab
 • Aku Berdisiplin
 • Aku Rajin Dan Bijaksana
  dan lain-lain…

Rx-17 membantu mengubat dan menghindar lebih daripada 70 jenis penyakit, antaranya…
Kanser, Strok, Hiperaktif, Darah Tinggi, Kencing Manis, Gout, Sle Allergi, Kegemukan, Arthritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit Jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Agarofobia, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Batu Karang, Konjunktivitis, Buasir, Tinnitus, Angin Pasang, Resdung, Lemah Tenaga Batin dan lain-lain penyakit kronik atau akut.

 

Rx-17 adalah selamat diminum oleh semua golongan umur termasuk ibu-ibu yang mengandung. Untuk kesihatan optimum, anda disyorkan mengambil 5 botol Rx-17 dalam sehari. Ia lebih mujarab jika diambil bersama-sama Rx-Salt dan Rx-Crystal.

Bagi mereka yang kurang berkemampuan untuk memiliki se-unit Penapis Air Rx-Water yang Berozon atau tanpa Ozon, anda boleh mendapatkan Rx17 untuk melihat keberkesanan bagaimana Terapi Air Penyembuh Aura ini dapat membantu meningkatkan kesihatan anda .

Klik Gambar Untuk Melihat
Testimoni HEBAT Pengguna
Rx-Water ..

anziani-felici-2-2-2

Sila tonton video ini..

JANGAN BERTANGGUH LAGI !!

Dapatkan Segera Untuk..

“KESIHATAN & KESEJAHTERAAN ANDA”


PENGHANTARAN

Melalui kurier & anda akan menerima
tempahan anda 
dalam masa 2/3 hari bekerja.

Kami akan kurierkan tempahan anda samada melalui:

http://www.citylinkexpress.com/MY/Tracking.aspx

http://www.nationwide2u.com/

http://poslaju.com.my/track-trace-v2/

Kami akan whatsapp Nombor Tracking kurier
kepada anda sebaik sahaja kami telah
membuat penghantaran sebagai bukti belian
anda dengan pihak kami.

Ejen produk Dr Noordin Darus (DND)
yang paling aktif 
di seluruh Malaysia
secara Online/Offline..